Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Buitenlocatie aan het water in de Randstad
  • Gratis voldoende parkeergelegenheid
  • Informeel borrelen en eten
  • Verwarmde flextent en zonnig terras
  Vraag informatie aan

Te Werve Buiten open tijdens Strandwalfestival

Midden tussen de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk ligt een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Uniek in de hectische Randstad. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een pop-up buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. Een unieke laid-back-plek middenin de natuur aan het water.

Open tijdens Strandwalfestival 9 en 10 september
In het weekend van 9, 10 en 11 september is Rijswijk weer het toneel voor het inmiddels traditionele Strandwalfestival. Op vrijdag en zaterdag  is er dit jaar ook iets nieuws voor mensen die van lekker eten en drinken houden in een ongedwongen sfeer middenin de natuur. Je kunt het bv. combineren met een optreden van Jennie Lena op vrijdag of Trijntje Oosterhuis op zaterdag in het naastgelegen Rijswijkse Bos, of je neemt nog een lekker glas wijn, een clubbottle biertje of een Gin-tonic en laat de avond voorbij gaan. Leuk met vrienden. BBQ Job van Slagerij Vrijenhoek serveert deze dagen culinair streetfood. Lekkere stoere gerechten van de BBQ zoals bijvoorbeeld een pitabroodje pulled pork van het Durocvarken. We zien je graag genieten tijdens het strandwalfestival op Landgoed Te Werve!

Openingstijden Te Werve Buiten tijdens het Strandwalfestival:
Vrijdag 9 en zaterdag 10 september: 17.00 – 23.00 uur.
Reserveren niet nodig tijdens het Strandwalfestival

Adres:
Van Vredenburchweg 101, 2283 TC Rijswijk.
Voor navigatie: Hoek Van Vredenburchweg-Burgemeester Elsenlaan. Langs de kinderboerderij de doodlopende weg in. Aan het einde van de Van Vredenbuchweg links de brug over.

Te Werve Buiten
De buitenlocatie is ingericht voor  informele borrels, lunches en diners met wereldse streetfood-gerechten, zoals BBQ of pizza-slices uit de houtgestookte oven. Heerlijk relaxed borrelen en lekker ongedwongen met collega’s, relaties of vrienden genieten, met uitzicht over het water.

Flex-tent
Maakt u zich geen zorgen over kou of regen. Te Werve Buiten is deels overdekt met een flextent en de warmtepalen zorgen voor de warmte. Er is een garderobe, toiletten, een gezellige container-bar en voldoende stoer meubilair voor een borrel, lunch of informeel diner.

Direct Contact

Heeft u een vraag of wilt u iemand van de salesafdeling spreken. Bel 070-4152185 of stel u vraag hieronder.

Stel uw vraag

Foto's Te Werve Buiten

1254

Bekijk de eerste foto's van Te Werve Buiten

Foto's

Locatie bekijken?

Iets te vieren? Bel voor een afspraak om onze locatie te komen bekijken, 070-41 52 185.