Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Buiten trouwen in Festivalsfeer
  • Unieke plek aan het water
  • Gedreven enthousiaste medewerkers
  • Culinair Street food
  Vraag informatie aan

Achter elke spetterend feest...staat een bevlogen team.

Achter elke spetterend feest...staat een bevlogen team.

Tijdens één van de mooiste dagen van uw leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden u graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat uw feest onvergetelijke wordt, zodat u en uw gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken.

Te Werve Buiten, unieke buitentrouwlocatie aan het water in de Randstad

Op 5 minuten van  Den Haag in Rijswijk ligt een stukje verborgen groen, een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Met een beetje mazzel zit het ooievaarspaar ook op hun nest. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. Een unieke laid-back-plek in festivalsfeer midden in de natuur.

De locatie
Twee verbouwde zeecontainers vormen het hart van Te Werve Buiten. De locatie is ingericht met stoer meubilair en deels overdekt met een wandloze flex-tent met heaters die de gasten droog en warm houden. De locatie is geopend van mei tot half oktober.

Buiten trouwen

Te Werve Buiten is een heerlijke plek voor een informeel huwelijk in festivalsfeer met huwelijksceremonie en vervolgens een feestelijke toost en taart op het terras aan het water. Aansluitend een hippe borrel met bijvoorbeeld een Gin-tonic barretje en een stoere BBQ met culinair streetfood of juist shared dining aan zitbanken en sta-tafels. Een feestavond is niet mogelijk. De locatie is open tot 22.00 uur en  is geschikt voor huwelijken van 50-300 personen.

Locatie bekijken? Kom naar onze opendag zondag 24 september

1675

Iets te vieren? Kom naar onze opendag zondag 24 september

Opendag zondag 24 september

Foto's Te Werve Buiten

1254

Bekijk de eerste foto's van Te Werve Buiten

Foto's

Seizoenskalender en All in Trouwarrangement

Hieronder kunt u het All In trouwarrangement en Seizoenskalender downloaden.