Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Flex-tent met alle voorzieningen
  • Volledig verzorgd door enthousiast team
  • Coronaproof buiten
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  Download hier de brochure

Coronaproof Buiten Event

“Door uitgebreide protocol en perfecte locatie konden we coronaregels heel goed naleven”

Ga er maar aan staan. In coronatijd een event organiseren. Het bedrijf 0 Entropy deed het, en kijkt terug op een zeer succesvolle en geslaagde middag. De flextent van Te Werve Buiten in Rijswijk aan het water was de perfecte plek voor hun evenement met thema ‘De toekomst van werk’. Samen met Robert Jan van Leeuwen, managing partner van 0 Entropy, blikken we terug op het event: “Onze klanten waren waanzinnig enthousiast en verrast door de locatie. Doordat het buiten was, we duidelijke regels hadden opgesteld en de organisatie naadloos aansloot bij onze visie, klopte het event van begin tot eind.”

Een event in de buitenlucht
0 Entropy maakt cultuur- en communicatieprogramma’s om iedere werknemer in zijn talent en kracht te zetten. Evenementen organiseren is iets wat ze vaker doen, maar eigenlijk altijd op hun eigen kantoor, een mooi pand aan de Coolsingel in Rotterdam. Robert Jan van Leeuwen: “We wilden altijd al een keer een evenement bij Te Werve Buiten organiseren, maar dit was er nog nooit van gekomen. Een doorslaggevende factor om het bij Te Werve Buiten te doen was dat het buiten is. Een unieke, laid-back plek midden in de natuur. De perfecte locatie om voldoende afstand van elkaar te houden zodat je de coronaregels makkelijker kunt naleven.” 

Uitgebreid protocollendocument
Voordat Robert Jan startte met de organisatie, heeft hij eerst gecheckt of er wel genoeg animo voor zijn event zou zijn. “Event Company had een uitgebreid protocollendocument opgesteld met regels waaraan zij zich wilde houden. Dat heb ik samen met het voorlopige programma gedeeld met Raden van Bestuur van grote organisaties. Ik heb hen gevraagd of dit safe genoeg voor ze zou zijn, en past in de voorbeeldfunctie die ze binnen de organisatie hebben. Toen ik hier alleen maar positieve feedback op kreeg, was ik voldoende overtuigd om het door te laten gaan.”

Maximaal 50 personen theateropstelling in de tent
Het protocollendocument van Event Company bestaat o.a. uit een gezondheidsverklaring, het naleven van de 1,5 meter regel en een theateropstelling waarbij de stoelen ver genoeg uit elkaar staan. Normaal is er in de tent plek voor meer dan 100 personen, maar door de nieuwe regels was er nu met het door ons opgestelde programma, ruimte voor 50. “Hierdoor zijn we heel kwalitatief gaan kijken wie we wilden uitnodigen. We hebben de tent maximaal benut, maar mocht het gaan regenen dan zou iedereen droog en warm zitten. Wel zo prettig natuurlijk. Deze opzet was prima te doen en werd zeer gewaardeerd door onze klanten.”

Vegetarische hapjes
Niet alleen maakte Event Company indruk met het protocollendocument. “Ze dachten ook mee over de verdere invulling van het event. Ons motto is: ‘happy people, happy business, for a better world. Heel het programma hebben we opgehangen aan deze 3 thema’s. Met een betere wereld bedoelen wij gezond leven, en gezond eten hoort hier ook bij. We hebben er dan ook bewust voor gekozen om alleen maar vegetarische hapjes te serveren.”

Positieve reacties
Door het grote succes overweegt Robert Jan om het event de komende tijd te herhalen. Aan het concept zou hij niets veranderen. “Eigenlijk vond ik er alles goed aan. Zeker vanuit de reacties die we hebben gekregen, die waren ontzettend positief. Deze gingen over de inhoud van het programma, maar zeker ook over de locatie. Bang voor minder weer of regen ben ik zeker niet. Er staan ontzettend goede heaters waarmee je de tent heel snel en makkelijk warm krijgt. Daarbinnen zit je dan helemaal prima én knus!”

Meer weten?
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een coronaproof event voor uw organisatie? Neem contact op met ons salesteam 
info@tewerve.nl  of bel: 070-39 09 711 en wij vertellen je er graag meer over. Kijk op onze website van Te Werve Buiten in Rijswijk.

Bel mij

Heeft u een vraag? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op. U kunt ook zelf bellen met: 070-41 52 185.

Contact

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam