Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

  • visual
    • Boschendal picknick
    • Vier de zomer met vrienden, collega's en familie
    • Bijzondere buitenlocatie in Rijswijk
    • Verwarmde flextent en zonnig terras

Boschendal picknick

Boschendal picknick

Vanaf juni kun je op zondag heerlijk picknicken in Te Werve Buiten.

Boschendal

We kunnen weer open! En hoe leuk is het om dan te picknicken midden in de natuur op Te Werve Buiten. Heerlijk genieten van Boschendal wijnen en een goed gevulde picknickkist. Dit is een uniek middag event waar smaak en beleving samenkomen. Samen of met familie kan je genieten van het prachtige landgoed, terwijl je nog een oerbroodje smeert, frisse salade opschept en een glas rosé drinkt.

Boschendal
Het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Boschendal is niet alleen bekend om de heerlijke wijnen, ook de Boschendal picknick is wereldberoemd in de grote tuinen, omringd door de prachtige natuur. Wij zetten deze traditie graag voort bij Te Werve Buiten.

Bijzondere locatie
Onze stijlvolle flextent staat op een bijzondere locatie aan het water op Landgoed Te Werve. Te Werve Buiten is een unieke Laid-back-plek middenin de natuur op een landgoed van 26 hectare. De gezellige flextent is ingericht met een stoere barcontainer, heaters, garderobe en toiletten.

Picknicken midden in de natuur.
Vanaf 13.00 uur kan je de picknickkist (voor 2 personen) bij Te Werve Buiten ophalen. Neem plaats op het terras of in de flextent. Als je Boschendal wijnen of andere drankjes wil bestellen, dan kan dat bij onze barcontainer.

Picknickkist:  € 25,- p.p. (excl. wijnen en overige dranken).
De kist is rijkelijk gevuld voor 2 personen met o.a. heerlijke salades, knapperig stokbrood met dip, diverse kazen, cracker, worst en nagerecht. Wijnen en overige drankjes kun je bestellen bij de bar.

Reserveren
Wil je komen picknicken op zondag?
Je kunt online reserveren via de link onderaan deze pagina. Wijnen en andere dranken kunnen op de dag zelf worden besteld bij de bar.

Programma
Vanaf 13:00 uur: Ophalen picknickkist.
15:00 uur            Einde Boschendal Picknick

Pop-up restaurant Te Werve Buiten
Naast de Boschendal Picknick openen we ook weer ons Pop-Up Restaurant Te Werve Buiten. Van donderdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur. Op zondag kan je vanaf 13.00 uur ook lunchen. Kijk hier voor meer informatie en reserveren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief Events Te Werve Buiten en we houden je op de hoogte over de andere data.

Voordat je gaat reserveren lees eerst onze Corona Richtlijnen

RESERVEER BOSCHENDAL PICKNICK

Direct Contact

Heeft u een vraag of wilt u iemand van de salesafdeling spreken. Bel 070-4152185 of stel u vraag hieronder.

Stel uw vraag

Foto's Te Werve Buiten

1254

Bekijk de foto's van Te Werve Buiten

Foto's

Locatie bekijken? Bel voor een bezichtiging of online tour (070-41 52 185)

info@eventcompany.nl

Samen zijn, we realiseren ons nu hoe bijzonder dat is. Iets te organiseren voor dit jaar of plannen om volgend jaar iets te organiseren? Wij maken graag een afspraak voor een locatiebezichtiging of een online locatie tour en kunnen alles vertellen over beschikbaarheid en de mogelijkheden. Bel (of mail info@eventcompany.nl) voor een (online) afspraak: 070- 41 52 185

Mail voor (online) afspraak locatiebezichtiging