Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Bloemisten

Met goed verzorgde bloemen zal uw feest er nog feestelijker uitzien. Ook wij besteden veel aandacht aan bloemen die geheel in stijl zijn met onze locatie. Omdat ieder feest weer zijn eigen uitstraling heeft, bieden wij de mogelijkheid om extra bloemen te bestellen voor bijvoorbeeld de sta-tafels of dinertafels. Wij hebben samen met onze eigen bloemist De Blomster diverse suggesties voor u samengesteld.

  • Arrangementen De Blomster

    Arrangementen De Blomster

    De Blomster bevindt zich in het oude centrum van Rijswijk. In een sfeervolle winkel kunt u ook geadviseerd worden over alle mogelijke andere versieringen voor uw feest zoals podiumstukken, boeketten, kerstversiereing etc. De Blomster bestaat uit een enthousiast team van creatieve jonge mensen die een eigentijdse sfeer kunnen maken.

    De Blomster

Locatie bekijken? Bel voor een bezichtiging of online tour (070-41 52 185)

info@eventcompany.nl

Samen zijn, we realiseren ons nu hoe bijzonder dat is. Iets te organiseren voor dit jaar of plannen om volgend jaar iets te organiseren? Wij maken graag een afspraak voor een locatiebezichtiging of een online locatie tour en kunnen alles vertellen over beschikbaarheid en de mogelijkheden. Bel (of mail info@eventcompany.nl) voor een (online) afspraak: 070- 41 52 185

Mail voor (online) afspraak locatiebezichtiging