Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Bands

Bands

Iedereen weet hoe belangrijk de band is. Voor de sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw receptie, maar ook voor het feest waar het dak eraf moet. Wij hebben heel veel bands en DJ’s voorbij zien komen en kunnen dus goed inschatten welke band bij u zou kunnen passen.

 • Silent Disco via Swinging.nl

  Silent Disco via Swinging.nl

  Swinging.nl is een eigentijds boekingsbureau met een zeer complete website die u helpt bij het vinden van een goede DJ of ander entertainment.U kunt vrijblijvend een optie plaatsen op uw favoriete artiest. Naast het artiestenbureau Swinging.nl adviseert evenementenbureau Swinging-Events haar klanten over de productie en inrichting van bedrijfsevenementen.

  In Te Werve Buiten kan Swinging.nl silent Disco verzorgen en of akoestisch entertainment.

  Silent Disco

  Akoestisch entertainment

 • The Big Swingers

  The Big Swingers

  The Big Swingers is opgericht naar het idee van multi-instrumentalist James Ludlam en zangeres Eva van der Zanden. De bandleden hebben eerder gespeeld in acts zoals bijvoorbeeld Crazy Pianos, Rowwen Hèze, en De Coronas. Deze uitzonderlijke en ruime ervaring in de muziekindustrie is terug te horen én te zien in deze nieuwe energieke showband. The Big Swingers nemen je mee op reis terug in de tijd; waar je favoriete hits worden gespeeld, maar dan nét even anders.

  Foto: Lott's Photography

  www.thebigswingers.com

 • Dick Raat

  Dick Raat

  Dick Raat is een enthousiaste, professionele artiest die zich al musicerend en zingend tussen het publiek begeeft (draadloos versterkt). Of het nu gaat om een swingend dansfeest, een sfeervol diner, een gezellig familiefeest, receptie of mooie love-songs tijdens uw huwelijksceremonie, alles is mogelijk! Naast de akoestische gitaar werkt Dick met professionele begeleidingsbanden, waardoor een mooie, warme en complete sound ontstaat.

  http://www.dickraat.nl/

 • Jennifer Ewbank

  Jennifer Ewbank

  "Jennifer Ewbank schrijft jullie eigen lied" Mooie emoties tijdens een bijzondere dag. Naast de liefde kan muziek dit als geen ander vertalen. Jennifer Ewbank schrijft daarom na een ontmoeting een persoonlijk op maat gemaakt lied om het meest bijzondere moment nog persoonlijker te maken. Naast het geschreven lied zingt en speelt Jennifer vanachter haar "Witte BabyVleugel" de mooiste liefdes-klassiekers. Als herinnering krijgt het liefdeskoppel een opgenomen versie op Cd. Een persoonlijk geschreven liedje is uiteraard geen verplichting. Jennifer kan namelijk ook jullie verzoeknummers zingen tijdens de ceremonie en of borrel.

  Jennifer Ewbank

U bent van harte welkom bij Te Werve Buiten!

Bel: 070-41 52 185

Meer informatie

Meike van der Veer tijdens de ceremonie

http://www.swinging.nl/meike's-weddingceremony

Meike van der Veer, oa bekend van The Voice of Holland, maakt van uw trouwceremonie iets heel bijzonders en persoonlijks. Zij stelt samen met u een persoonlijk programma samen voor tijdens uw ceremonie. Zo wordt dit bijzondere moment wel heel speciaal! Meike kan bijvoorbeeld tijdens binnenkomst van de gasten een nummer zingen, tijdens het ondertekenen van de trouwakte en aan het einde van de ceremonie.

Meike van der Veer Wedding Special

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug