Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Flex-tent met alle voorzieningen
  • Volledig verzorgd door enthousiast team
  • Hippe buitenlocatie in de Randstad
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  Download hier de brochure

Inspirerende Teambuildingsuitjes

Individuele kwaliteiten zijn uiteraard belangrijk. Maar om als team echt het verschil te maken, wilt u natuurlijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Waar beter dan buiten, op een inspirerende locatie, kunt u het teamverband versterken? Wij hebben alvast de meest bijzondere teambuildingactiviteiten voor u verzameld die wij voor u op onze locaties kunnen organiseren.

Wilt u het vertrouwen, onderlinge communicatie en optimale resultaten binnen uw team bevorderen? Dan is teambuilding dé manier om dit te bereiken. En waar kan dit beter dan op onze buitenlocaties? Wij hebben de leukste teambuilding activiteiten verzameld. En natuurlijk kunt u al deze uitjes op onze locaties organiseren.

Expeditie Robinson Team Survival
Bij Expeditie Robinson Team Survival gaat het erom welk team het beste weet te overleven in de natuur. Vuur maken, sprinkhanen eten, op een target schieten en een vlot of brug over het water bouwen. Dit zijn enkele onderdelen die aan bod komen in een uitdagende competitie. Deze expeditie vereist een hoge mate van samenwerking en doet een beroep op het tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit van de deelnemers. Meer informatie.

Teambuilding Schapendrijven
Schapendrijven is origineel, ontspannen en humoristisch! Deze unieke workshop op onze mooie buitenlocaties is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Samenwerken, communicatie en echte teambuilding in een verrassend concept. Hoe verloopt de communicatie? Wat zijn de verschillende rollen binnen het team? Hoe haal je het beste uit jezelf en je collega's? Spelenderwijs komen alle vraagstukken aan bod. Met deze activiteit werk je op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen je team of afdeling. Meer informatie.

Workshop schermen
Eén voor allen en allen voor één! Schermen, ook wel zwaardvechten genoemd, is een bijzondere ervaring. Leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als trainingsinstrument. Wat is uw manier van duelleren? Bent u aanvallend of juist verdedigend ingesteld? Ontdekt u onverwachte kwaliteiten in deze leuke workshop schermen. Meer informatie.

Do's and Drones
De werkvorm met drones op onze locatis heeft zich inmiddels bewezen. Drones lenen zich bij uitstek voor teambuilding en voor trainingen waar communicatie, besluitvorming en leidinggeven centraal staan. Bij dit programma gaat u in kleinere groepen aan de slag. Uitgangspunt is dat iedereen in dienst is bij een organisatie; “Do’s & Drones”. Meer informatie.

Spiegelen met paarden
Spiegelen met paarden voor bedrijven: kijk naar uzelf door de ogen van het paard. Wat vertelt het paard over onze communicatie en gedrag? En wat betekent dit voor onze positie binnen het team of bedrijf? Het paard reflecteert perfect het menselijk gedrag en kan op deze manier confronterend en direct behulpzaam zijn bij zelfonderzoek. Paardencoaching zorgt ervoor dat mensen op een essentieel niveau met zichzelf en met elkaar in gesprek komen. Meer informatie.

Bootcamp
Deze bootcamp training is ontwikkeld voor bedrijventeams die wel wat ontspanning kunnen gebruiken tijdens een mentaal zwaar inspannende dag. Ontspanning door inspanning, ervaar het zelf op onze locaties. Tijdens deze bootcamp leert u hoe u zelf, door gebruik te maken van de omgeving en van een paar simpele (natuurlijke) materialen, uw lichaam in vorm kan houden, ook tijdens een dag vergaderen. Meer informatie.

Een nacht in het bos....Samen slapen onder de sterren!
Heeft u alles al eens gedaan met uw team? En wilt u toch op een bijzondere en onvergetelijke manier investeren in uw team? Kies dan voor deze inspirerende nacht in het bos! Na kantoortijd om ongeveer 17.00 uur worden u en uw collega’s verwacht op onze locatie. Jullie gaan op pad om samen een nachtje in de natuur door te brengen. Back to basic met een zeiltje, een matje  Meer informatie.

Deze nacht zult u uw leven lang herinneren. Samen rondom het vuur, genietend van een voedzame maaltijd, komen de verhalen los. Er wordt aandacht besteed aan de natuur om u heen, eetbare planten, survivaltechnieken, maar het allerbelangrijkst is het doel van het samenzijn.

Outdoor Golf Challenge
Trek er samen in de omgeving op uit met de Outdoor Golf challenge! Bij deze meeting breaker ligt de uitdaging in het putten van holes door het park heen. Ze liggen verstopt tussen struiken, op hellingen en achter bomen. U gaat in teams de strijd met elkaar aan. Meer informatie.

Teambuilding met reflectie
Aan de slag met verrassende en uitdagende teamopdrachten. De opdrachten lijken eenvoudig, maar schijn bedriegt. U kiest vooraf of ter plekke met de groep de opdrachten die passen bij uw team. Wat wilt u testen: vertrouwen, uitdaging, creativiteit, flexibiliteit, competitie? Iedereen kan meedoen en de ervaren teamtrainer stemt af op de wensen van de groep. Het resultaat is een betere teamsfeer. De deelnemers groeien naar elkaar toe en begrijpen beter waarom tegenstellingen kunnen ontstaan en wat zij kunnen doen om beter samen te werken. Meer informatie.


City game: Vind de Mol
In deze citygame gaat u “Vind de mol” spelen en de "Mol" binnen uw groep te ontmaskeren.
Een leuk idee als u op zoek bent naar een spannend groepsuitje vol met actie en hilariteit. Niemand is te vertrouwen, want in elk team zit een "Mol".
Een actief en spannend stadsspel dat niet alleen het goede, maar vooral ook soms het slechte in de groep naar boven haalt.  Wie vertrouwt u door en door en wie durft u namens de hele groep opdrachten uit te laten voeren?  Wie voert wat uit, wie vertoont rare trekjes en wie saboteert de zaak?
De "Mol" kijkt iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Er is verwarring, achterdocht, samenspel en nog veel meer. Meer informatie.

Soap Box Derby
Teambuilding in een andere vorm. In het assemblage gebied liggen de zeepkist materialen geduldig te wachten op de deelnemers van “The Soap Box Derby”. Aangekomen in de openluchtfabriek staan de deelnemers voor een inventieve en creatieve opdracht. Technisch inzicht en vernuft gecombineerd met een goed gevoel van samenwerken zijn één van de belangrijkste pijlers van deze middag. Meer informatie.

IJsbad training
Mensen verbinden met elkaar begint bij verbinding met je zelf. Alle gevoelselementen echt voelen. Ademhalen is een activiteit waar je nooit bewust mee bezig bent. Wil jij echt alles voelen dan is dit een mooi onderdeel van een body en mind training. Meer informatie

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug