Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Trouwen: Een complete bruiloft al vanaf € 2.995,- All in.
  • Inspirerend vergaderen op een landgoed
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  Download hier de brochure

Landgoed Voorlinden is gesloten

Event Company heeft Landgoed Voorlinden van 2003 tot en met juni 2013 geexploiteerd als locatie voor zakelijke en particuliere eventementen zoals bruiloften, vergaderingen en feesten. Landgoed Voorlinden is verkocht aan Caldic Collectie. Caldic Collectie gaat een museum bouwen op het landgoed. Voor vergaderingen, feesten en bruiloften verwijzen wij u graag naar onze andere locaties: Landgoed Te Werve in Rijswijk, De Lindenhof in Delft en Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn.

Trouwen, vergaderen en feesten op de andere locatie van Event Company

Landgoed Te Werve, Rijswijk

Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het terras heeft u uitzicht op de duiventoren en het landgoed. De locatie is in 2012 geheel gerenoveerd en is geschikt voor bruiloften, vergaderingen, diners en recepties van 6 tot 250 personen.

De Lindenhof, Delft

Aan de vijver van het Agnetapark in Delft ligt De Lindenhof. Deze monumentale locatie heeft sfeervolle ruimtes voor bruiloften, vergaderen, feesten en presentaties van 25 tot 450 personen. In het voorjaar en de zomer kunt u genieten op één van onze terrassen, een wandeling maken door het Agnetapark of in het centrum van Delft.

Kasteel De Hooge Vuursche, Baarn

Kasteel De Hooge Vuursche ligt tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn op een landgoed van 19 hectara. Het gerenoveerde kasteel is geschikt voor bruiloften, presentaties en feesten van 25  tot 450 personen. Het Koetshuis op het landgoed  is speciaal ingericht voor de zakelijke gebruiker. Hier bevinden zich zes ruime vergaderzalen van 6 tot 40 personen. Na uw feest of bijeenkomst kunt u blijven overnachten in één van de 19 hotelkamers in het Kasteel.

 

 

Informatie andere locaties

http://www.eventcompany.nl/informatie-aanvragen/?location=0&activity=0

Bel voor beschikbaarheid en informatie over onze andere locaties:

070- 41 52 185.

Download brochure

Trouwplannen of iets te vieren? Bel voor een locatiebezichtiging

Trouwen? Of iets te vieren. Wij laten je graag de locatie zien. Bel 070-41 52 185 voor een persoonlijke afspraak.