Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Buitenlocatie aan het water in de Randstad
  • Gratis voldoende parkeergelegenheid
  • Informeel borrelen en eten
  • Verwarmde flextent en zonnig terras
  Vraag informatie aan

Pop-up Restaurant Te Werve Buiten

1731

Nieuw in Rijswijk: Geweldige plek aan het water voor borrel, diner en picknick!

Reserveren en info

Te Werve Buiten

Midden tussen de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk ligt een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Uniek in de hectische Randstad. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. Een unieke laid-back-plek middenin de natuur aan het water.

NIEUW vanaf 4 juni POP-UP Restaurant

Sfeervol eten of borrelen middenin de natuur
Het pop-up restaurant Te Werve Buiten is een bijzondere plek waar smaak, sfeer én beleving samenkomen. Op een unieke locatie aan het water kun je dit jaar voor het eerst samen met vrienden, collega’s of relaties genieten van heerlijke gerechten of een gezellige borrel op het terras. Van donderdag tot en met zondagmiddag zal de flextent van Te Werve Buiten in Rijswijk worden omgetoverd tot een sfeervol pop-up restaurant. Op zondag is er naast een lunch ook een Boschendal Picknick. Reserveren bovenaan pagina.

Meer informatie pop-up restaurant

Te Werve Buiten
De buitenlocatie is ingericht voor informele borrels, presentaties, workshops, festival bruiloften, lunches en diners met wereldse streetfood-gerechten van bijvoorbeeld de keramische BBQ smoker (Komado Joe). Heerlijk relaxed borrelen en lekker ongedwongen met collega’s, relaties of vrienden genieten, met uitzicht over het water.

Flex-tent
Maakt u zich geen zorgen over kou of regen. Te Werve Buiten is deels overdekt met een flextent en de warmtepalen zorgen voor de warmte. Er is een garderobe, toiletten, een gezellige container-bar en voldoende stoer meubilair voor een borrel, lunch of informeel diner.

Locatie
De overdekte oppervlakte is circa 250 m2 en het zonnige terras aan het water is circa 200 m2. Door de flexibele inrichting is de locatie geschikt voor groepen van 50-500 personen. Zoeken naar een parkeerplek is ook niet nodig, de locatie beschikt over een groot gratis parkeerterrein. De locatie is geopend van mei tot eind september tot 23.00 uur.

 

 

Pop-up Restaurant Te Werve Buiten

1731

Nieuw in Rijswijk: Geweldige plek aan het water voor borrel, diner en picknick!

Reserveren en info

Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

1675

Ben jij net ten huwelijk gevraagd? Meld je aan voor de opendag op zondag 27 september. We laten jullie graag de locatie zien en bespreken de mogelijkheden.

Lees meer over Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

Foto's Te Werve Buiten

1254

Bekijk de foto's van Te Werve Buiten

Foto's

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief