Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Buitenlocatie aan het water in de Randstad
  • Gratis voldoende parkeergelegenheid
  • Informeel borrelen en eten
  • Verwarmde flextent en zonnig terras
  Vraag informatie aan

Te Werve Buiten

Midden tussen de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk ligt een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Uniek in de hectische Randstad. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. Een unieke laid-back-plek middenin de natuur aan het water.

It's boring at the beach...

Te Werve Buiten
De buitenlocatie is ingericht voor informele borrels, presentaties, workshops, festival bruiloften, lunches en diners met wereldse streetfood-gerechten van bijvoorbeeld de keramische BBQ smoker (Komadoe Joe). Heerlijk relaxed borrelen en lekker ongedwongen met collega’s, relaties of vrienden genieten, met uitzicht over het water.

Flex-tent
Maakt u zich geen zorgen over kou of regen. Te Werve Buiten is deels overdekt met een flextent en de warmtepalen zorgen voor de warmte. Er is een garderobe, toiletten, een gezellige container-bar en voldoende stoer meubilair voor een borrel, lunch of informeel diner.

Locatie
De overdekte oppervlakte is circa 250 m2 en het zonnige terras aan het water is circa 200 m2. Door de flexibele inrichting is de locatie geschikt voor groepen van 50-500 personen. Zoeken naar een parkeerplek is ook niet nodig, de locatie beschikt over een groot gratis parkeerterrein. De locatie is geopend van mei tot eind september tot 23.00 uur.

Street-food
We steken graag de keramische smoker aan en serveren een Pitabroodje pulled port of een Black Angus runderburger. Maar ook bijvoorbeeld een Pokebowl van sushi rijst met rauwe tonijn of wrap met geitenkaas en walnoten.

Fingerfood
Bij de borrel serveren wij o.a. heerlijk fingerfood zoals een spiesje van gegrilde kippendij, een  Pintxo met Serrano ham en gegrilde groenten of een stokje saté babi met gebakken uitjes.

 

 

Locatie bekijken? Bel voor een afspraak: 070-41 52 185

Interesse in onze locatie? Bel voor een persoonlijke bezichtiging of beschikbaarheid: 070-41 52 185.

Foto's Te Werve Buiten

1254

Bekijk de foto's van Te Werve Buiten

Foto's

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief