Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Presentatie in een monumentaal pand in het park
  • Eigentijds ingericht
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Vraag informatie aan

In de omgeving van De Lindenhof

Laat u inspireren door de natuur en rust op een historische locatie. Ondanks de ‘landelijke’ omgeving ligt De Lindenhof centraal in de Randstad, tussen Den Haag en Rotterdam. De locatie beschikt over een groot terras aan het water met imposante fontein. Er is voldoende ruimte dus om tussendoor een frisse neus te halen. In de omgeving van De Lindenhof zijn een aantal goede hotels om te overnachten.

Hotels

Best Western Museumhotels Delft****
Het hotel is gevestigd in 17e en 18e eeuwse oude panden welke gedeeltelijk zijn gevestigd aan de oudste gracht van Delft. Het hotel heeft 63 hotelkamers en 3 suites gelegen aan de Oude Delft, Schoolstraat en Phoenixstraat.
Phoenixstraat 50A, 2611 AM, Delft Telefoon: 015-2153070.
Het Museumhotel

Mövenpick Hotel Voorburg 
Mövenpick Hotel Voorburg ligt op 15 minuten van De Lindenhof. De 125 moderne en luxueuze kamers van het hotel bieden comfort, privacy en ruimte. De locatie van Mövenpick Hotel Voorburg is gelegen nabij uitvalswegen en in het historische centrum van Voorburg, waar diverse boetiekjes en galeries te vinden zijn.

Stationsplein 8, 2275 AZ Voorburg, Telefoon: 070-3373737
Mövenpick Hotel Voorburg

Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp
Dit perfecte Van der Valk Hotel ligt vlak aan de A12 dichtbij onze locatie. De ruime kamers zijn helemaal van deze tijd.
Hotel Den Haag, Nootdorp

Bridges House Hotel***
Een klein maar zeer stijlvol hotel gelegen in het hart van het historische centrum. Het met oog voor detail gerenoveerde monumentale pand is stijlvol ingericht en beschikt over vele moderne faciliteiten. Het hotel heeft 8 kamers en 2 suites.
Bridges House

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche