Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Buiten trouwen in Festivalsfeer
  • Unieke plek aan het water
  • Gedreven enthousiaste medewerkers
  • Culinair Street food
  Vraag informatie aan

Festival Bruiloft in Te Werve Buiten

Festival Bruiloft in Te Werve Buiten

Unieke buitentrouwlocatie aan het water

Festival Bruiloft
Op 5 minuten van  Den Haag in Rijswijk ligt een stukje verborgen groen, een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Met een beetje mazzel zit het ooievaarspaar ook op hun nest. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. Een unieke laid-back-plek in festivalsfeer midden in de natuur.

De locatie
Twee verbouwde zeecontainers vormen het hart van Te Werve Buiten. De locatie is ingericht met stoer meubilair en deels overdekt met een wandloze flex-tent met heaters die de gasten droog en warm houden. De locatie is geopend van mei tot half oktober.

Buiten trouwen
Te Werve Buiten is een heerlijke plek voor een informeel huwelijk in festivalsfeer met huwelijksceremonie en vervolgens een feestelijke toost en taart op het terras aan het water. Aansluitend een hippe borrel met bijvoorbeeld een Gin-tonic barretje en een stoere BBQ met culinair streetfood. De locatie is open tot 23.00 uur en is geschikt voor huwelijken van 50-300 personen.

Food
Wij steken graag de Kamado Joe (Keramische smoker) voor u aan om low en slow heerlijke streetfood gerechten te bereiden. Denk daarbij aan een Black Angus runderburger of een hotdog Iberico met zuurkool en gebakken uitjes.

Voor bij de borrel hebben we heerlijke fingerfood gerechtjes zoals oa. Flammkuchen met Schwarzwalder en rode ui, een gambaspiesjes met krokante kokos of Tempura van groenten en yoghurt-limoendip