Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Buitengewoon Ambtenaar

Buitengewoon Ambtenaar

De huwelijksceremonie is het hoogtepunt van uw trouwdag. Om dit bijzondere moment nog persoonlijker te maken kunt u een buitengewoon ambtenaar het huwelijk laten voltrekken. Deze ambtenaar neemt alle tijd om u te leren kennen zodat hij of zij er een hele persoonlijke ceremonie van kan maken waarin uw wensen en verhalen, en die van uw vrienden en familie, een belangrijke rol spelen.

 • Mooi Trouwen

  Mooi Trouwen

  Zeg ''Ja'' tijdens uw persoonlijke trouwceremonie.

  Dat het sluiten van een huwelijk ook anders kan, toont Mark van Leeuwen van Mooi Trouwen. Naar zijn idee is uw trouwceremonie vooral een emotioneel samenzijn. Als spreker laat hij u vertellen, luisteren, lachen, stralen en genieten. Dankzij de inbreng van speeches, brieven en muziek weet hij de sfeer te variëren. Van officieel, serieus en bezinnend, naar blij, romantisch en feestelijk. Op uw trouwdag is Mark benoemd en beëdigd. Namens de gemeente mag hij uw huwelijk officieel voltrekken en staat hij op de locaties van Landgoed Te Werve, Te Werve Buiten, De Lindenhof en Kasteel de Hooge Vuursche garant voor een persoonlijke en levendige trouwceremonie.

  Mooi Trouwen

 • Trouwambtenaarkiezen.nl

  Trouwambtenaarkiezen.nl

  De vier misschien wel leukste trouwambtenaren van Nederland zijn in 2012 gaan samenwerken.

  Joanne Littooij, Marian van Ooijen, Marijke Plas en Guusta Veldman vormen samen Trouwambtenaarkiezen.nl.  Ieder van hen heeft een eigen stijl maar wat hen bindt is de grote passie voor hun vak. Er wordt ruim de tijd genomen om goed naar het verhaal van het bruidspaar te luisteren en dat te vertalen in een herkenbare, zeer persoonlijke speech. De losse manier van spreken, de aandacht voor de gasten, de humor  en emotie zorgen ervoor dat de trouwceremonie een geweldige start is van de trouwdag.
  Door de samenwerking delen ze kennis en ervaring, dat inspireert hen en maakt de kwaliteit nog hoger. Bovendien kunnen zij in geval van nood voor elkaar waarnemen. Voor wie van de vier jullie ook kiezen, een ieder van hen staat garant voor een onvergetelijke trouwceremonie.

  Trouwambtenaarkiezen.nl

 • Jaikwileentrouwambtenaar

  Jaikwileentrouwambtenaar

  Jaikwileentrouwambtenaar
  ‘Ja ik wil!’ Die uitspraak is het hoogtepunt van jullie huwelijksceremonie. Zo’n fantastische belofte aan elkaar’ verdient de omlijsting van een feestelijke ceremonie. Met jullie liefde centraal. Mieke Kerkhof-Scheenaard, van Jaikwileentrouwambtenaar verweeft jullie persoonlijke levensverhalen tot jullie gezamenlijke ‘trouwverhaal’. Met humor, en als het zo uitkomt een traan. En zeker met ruimte voor interactie waarbij zij de sfeer in de zaal benut.  Natuurlijk weet elk bruidspaar waarom zij voor elkaar kiezen. Maar na haar speech begrijpt elke gast dat ook, die zich daar nog niet in had verdiept. Met zo’n huwelijksceremonie is de toon gezet voor een geweldig huwelijksfeest. Kijk naar haar filmpje op Landgoed Te Werve: www.jaikwileentrouwambtenaar.nl

 • Pauline Suidgeest

  Pauline Suidgeest

  Omdat u niets aan het toeval wilt overlaten, wilt u kiezen welke ceremoniespreker (trouwambtenaar) u op uw trouwdag die belangrijke vraag gaat stellen. Het is fijn om tijdig kennis te maken en aan te voelen of u blij wordt als u deze persoon op uw trouwdag ziet.
  Pauline Suidgeest is een ceremoniespreker die graag de tijd neemt voor haar bruidsparen. Zij streeft ernaar dat het trouwmoment het warm kloppend hart van de trouwdag wordt. Ze verwoordt het verhaal van het bruidspaar op herkenbare wijze. Met respect voor het belang van het moment, in een losse, ontspannen atmosfeer. Uiterst persoonlijk. De verbinding van het bruidspaar en de verbinding met de mensen om hen heen vormen de rode draad in een samenzijn waarin onbedaarlijk gelachen wordt en waarin een traantje wordt weggepinkt. En als gasten haar na afloop vragen of ze een vriendin van de bruid of van de bruidegom is, weet Pauline dat haar missie geslaagd is.

  Pauline Suidgeest

Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

1675

Ben jij net ten huwelijk gevraagd? Meld je aan voor de opendag op zondag 27 september. We laten jullie graag de locatie zien en bespreken de mogelijkheden.

Lees meer over Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

U bent van harte welkom bij Te Werve Buiten!

Bel: 070-41 52 185

Meer informatie