Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Wedding Design en Styling

Wedding Design en Styling

Onze locatie is natuurlijk prachtig maar natuurlijk is het leuk om je eigen stijl of thema door te voren tijdens de verschillende onderdelen van je feest. We adviseren dan wel gebruik te maken van professionals.

 • Perplexz

  Perplexz

  Perplexz zorgt voor een Wow-factor op jullie huwelijksdag. De passie van het team van Perplexz is om bruidsparen te laten zien dat een al bijna perfecte locatie, uitmuntend kan worden door middel van styling. Zij denken graag met jullie mee, kunnen zorgen voor een eigen identiteit, hulp bij logo ontwerp, alles op maat uitgewerkt.. Perplexz staat voor persoonlijke benadering, werken met hoogwaardige materialen en hebben een uitgebreid team. Zij gaat voor uitmuntend.

  Perplexz

 • Happy Weddings

  Happy Weddings

  Happy Weddings is gespecialiseerd in het verzorgen van ceremoniestyling. Inmiddels hebben ze 3 verschillende trouwprielen, zo’n 8 backdrops, verschillende soorten stoeltjes, trouwbankjes en alles wat er verder nog nodig is voor jullie unieke ceremonie opstelling. Je kunt kiezen uit één van de vier ceremoniepakketten, maar je kunt ook terecht voor bijvoorbeeld alleen een prieel. Daarnaast verzorgen ze ook ‘locatiestyling’ zoals lampionnen, witte draperieën, bloemendecoraties, ballonnendecoraties, lopers etc. Neem gerust eens een kijkje op www.happyweddings.nl en laat je verrassen.”

 • Much Love

  Much Love

  Much Love verzorgt graag de styling voor jullie mooiste dag. Much Love gelooft dat alle events beginnen met een goed ontwerp en een hele hoop liefde. Met oog voor detail verzorgt Much Love de styling van jullie unieke bruiloft.
  Zij helpen jullie om jullie droom waar te maken. Een gestylde bruiloft die van ceremonie tot en met het feest qua “look and feel” helemaal op elkaar aansluit. Om het jullie makkelijker te maken hebben ze een aantal hippe, eigentijdse thema’s voor je geselecteerd en samengesteld die ze aan kunnen bieden voor een scherpe pakketprijs.

  Jullie kiezen een thema en kunnen het pakket upgraden om het helemaal naar eigen smaak te maken.  Samen met hun stylepartners leveren ze jullie een onbezorgde dag van Kaart tot Taart!!

  Ben je net zo enthousiast als wij?? Kijk dan snel naar de thema’s op www.muchlove.nl and be amazed and overwhelmed!!

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam

Reviews Landgoed Te Werve

1477

Lees hier wat onze klanten ervan vinden.

Reviews