Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Complete bruiloft al vanaf € 2.995,- (All in)
  • Kasteel en landhuizen zijn eigentijds ingericht
  • Enthousiaste gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Download hier de brochure

De perfecte locatie om te trouwen in Zuid Holland

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bruiloft? Event Company beschikt over 3 monumentale locaties voor een spetterend huwelijksfeest maar natuurlijk zijn de locaties ook geschikt om te vergaderen, presenteren en feesten. De prachtige landhuizen zijn rustig gelegen in een beschermd natuurgebied of park in de Zuid Holland. Op iedere locatie hebben we een eigen chef-kok die samen met zijn team met veel passie voor het vak de culinaire invulling van uw bruiloft of zakelijk evenement verzorgen.

De Lindenhof in Delft

Aan de vijver van het Agnetapark in Delft ligt De Lindenhof. Het terras wordt omringd door hoge bomen en is daardoor een fijne schaduwrijke plek voor uw receptie. De sfeervolle ruimtes waaronder de monumentale Toneelzaal met een groot podium en kolossale kroonluchters wachten op een fenomenaal feest.

Landgoed Te Werve in Rijswijk

In een 26 hectare beschermd natuurpark in Rijswijk ligt Landgoed Te Werve. De locatie is in 2012 geheel gerestaureerd en opnieuw ingericht. De Tuinzaal heeft toegang tot het terras en uitzicht op de 175 jaar oude beuk en is perfect voor een receptie en feest. De Schouwzaal en Vijverzaal met imposante kroonluchters zijn stijlvolle ruimtes voor een chic diner of een feestelijke avond.

Huwelijksceremonie


Op alle locaties verzorgen we de huwelijksceremonie. U kunt de ceremonie op onze locatie laten verzorgen indien u ook de rest van uw feest bij ons viert. In en De Lindenhof in Delft kunt u ook op zondag trouwen.

Direct Brochure downloaden

Meer informatie

Aantrekkelijke all-in arrangementen

1448

Op sommige bieden wij aantrekkelijke all-in arrangementen aan of bieden wij een korting.

All in arrangementen

Locatie bekijken? Kom naar de opendag op zondag 25 november

1675

Trouwen of iets te vieren? Kom naar onze opendag (Landgoed Te Werve en Kasteel De Hooge Vuursche) op zondag 25 november 11.00-16.00 uur! Liever eerder of een persoonlijke afspraak? Bel dan: 070- 41 52 185.

Opendag 25 november

Voordeelarrangement: Best Deal Day vanaf € 3.995,- All in.

www.eventcompany.nl/trouwen/best-deal-days/ _top

Voor € 3.995,- (All in) kunt u een geweldig huwelijksfeest geven in De Lindenhof in Delft. Op Landgoed Te Werve kan dat voor € 4.595, en voor € 4.995,- geeft u een huwelijksfeest in Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Best Deal Day prijzen zijn van zondag tot en met woensdag.

Best Deal Days

Bekijk de foto's en films

61

Wij hebben om u alvast sfeer te laten proeven foto's en films op de site gezet van huwelijken op onze locaties

Foto's en Films