SALES TEAM Kim van Leeuwen Zakelijk - Te Werve Buiten
 • Events

  Presenteren

  Borrel

  BBQ & Streetfood

 • Events

  Presenteren

  BBQ & Streetfood

  Borrel

 • Events

  Presenteren

  Borrel

  BBQ en Streetfood

   

Maak kennis met
Kim van Leeuwen

Wij vroegen naar haar drijfveren, waar zij voor staat en met wie zij een keer een kop koffie zou willen drinken. Kim stelt zich graag verder aan jullie voor!

Wat vind je zo leuk aan je werk bij Event Company?
Sinds september 2019 ben ik werkzaam op de salesafdeling. Tijdens mijn werk ben ik continu in contact met enthousiaste mensen die bezig zijn met het plannen van de mooiste dag van hun leven of bijvoorbeeld een zakelijk event, een teamuitje of een vergadering. Dat maakt deze baan zo leuk! Het is afwisselend met veel contact en uitdagingen.

Waarvan krijg jij binnen je werk het meeste energie?
Voor mij betekend een geslaagde dag; wanneer een bruidspaar of opdrachtgever tevreden terug kijkt op de dag. Het uitdagende vind ik wanneer mensen met een kritische blik naar een bepaalde kwestie kijken en ik vervolgens met een creatieve oplossing kan komen.

Waar ben je goed in?
Het is niet alleen een must om te luisteren naar wat de behoeftes en de wensen zijn, maar juist het meedenken en (nieuwe) ideeën voorstellen maakt het verschil. Daarom is het persoonlijke contact met de mensen zo belangrijk.

Hoe blijf jij jezelf vernieuwen?
Door de kansen te pakken die ik krijg en mezelf te laten inspireren en motiveren door mijn omgeving.

Wat doe je in je vrije tijd?
De woensdagavond en zaterdagochtend staan voor mij in het teken van; bootcampen waar ik even mij verstand op nul kan zetten. Bezig blijven is dan ook een must, want ik hou ontzettend van uiteten gaan. Mijn favoriete restaurant is dan ook ‘The Streetfood club’ in Utrecht. Ik houd ontzettend van lekker weer en ga daarom ook graag op vakantie naar tropische landen, Mexico staat nog steeds op het lijstje.

Monumentale erfgoedlocatie met karakter en een eigentijdse inrichting

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

• Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken