Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Rustig afscheid nemen van uw dierbare
  • Bijzondere groene locaties in de Randstad
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Eigentijdse culinaire mogelijkheden
  Download informatie

Afscheid nemen

Afscheid nemen

Rustig afscheid nemen in een bijzondere omgeving.


Afscheid nemen van uw allerliefste, daar is tijd voor nodig. Voor of na de uitvaart is er vaak behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Een mooie afscheidsceremonie op een rustige en sfeervolle locatie geeft troost. Steun geven en condoleren in een mooie omgeving, waar u zich niet opgejaagd voelt. Waar aandacht is voor elkaar maar ook veel aandacht besteed wordt aan drankjes en mooie, lekkere hapjes. De monumentale locaties van Event Company verzorgen dit graag voor u.


Diverse mogelijkheden


Het afscheid van uw dierbare moet goed en stijlvol geregeld worden. Uw persoonlijke wensen staan hierbij voorop. Een bijzondere afscheidsceremonie kan op de locatie worden georganiseerd. Maar ook alleen een condoleance is mogelijk. Bijvoorbeeld een ontvangst van uw gasten met koffie, thee of verse jus d’orange en luxe belegde broodjes. Of een uitgebreider samenzijn met aangeklede borrel of uitgeserveerd diner behoort tot de mogelijkheden.

Wij verzorgen:
•Stijlvolle ruimtes
•Ruimte voor afscheidsceremonie met de kist.
•Tafel voor condoleance registratie
•Aparte kamer voor het gezin
•Dranken naar keuze
•Culinaire invulling aan de hand van uw wensen
•Mogelijkheden voor lunch of diner
•Gratis voldoende parkeergelegenheid

Op onze locaties  kunnen wij de afscheidsceremonie verzorgen indien de locatie niet gehuurd is door andere gasten.

Landgoed Te Werve bij Den Haag

In een 26 hectare beschermd natuurpark in Rijswijk ligt Landgoed Te Werve. Het landhuis beschikt over diverse ruimtes op de begane grond die geschikt zijn voor een afscheidsceremonie en condoleance tot 200 personen.  Het terras en het landgoed bieden prachtige mogelijkheden voor een wandeling of om rustig te genieten van de natuur en even bij elkaar te zijn.

Te Werve Buiten

Midden tussen de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk ligt een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Uniek in de hectische Randstad. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd. Te Werve Buiten. De locatie heeft een flex-tent met heaters en een zonnige terras geschikt voor een afscheid van 50-200 personen.

Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche op een landgoed van 19 hectare. Het kasteel heeft een monumentale Parkzaal die geschikt is voor een afscheid tot 100 personen. De Halle en aangrenzende Fonteinzaal en Heerenkamer biedt de mogelijkheid voor condoleance tot 300 personen. Natuurlijk kan er bij mooi weer gebruik gemaakt worden van het bordes met uitzicht over de kasteeltuin en vijver met fontein.

Afscheid en condoleance

Wilt u een afscheid en of een condoleance organiseren op onze locatie? Neem contact met ons op: 070-41 52 185. Na kantooruren kunt u bellen met de heer van den Akker: 06-50 64 53 13 of Barendse: 06-13097440.

Afscheid, condoleance

Afscheid en condeleance

Hieronder treft u de informatie aan voor een afscheidceremonie en of condoleance.