zakelijk - Te Werve Buiten
 • Events

  Presenteren

  Borrel

  BBQ & Streetfood

 • Events

  Presenteren

  BBQ & Streetfood

  Borrel

 • Events

  Presenteren

  Borrel

  BBQ en Streetfood

   

Met goede catering optimaliseer je de klantbeleving

Het culinaire aspect van een evenement speelt een belangrijke rol bij het versterken van de algehele beleving. Wanneer je zorgvuldig nadenkt over het aanbod van eten en drinken tijdens je evenement, voelen je gasten zich niet alleen gevoed, maar ook meer betrokken en ondergedompeld in de sfeer van het evenement. Dit artikel laat je zien hoe een culinaire barbecue en streetfoodgerechten bijdragen aan een geweldige beleving. Maar ook hoe duurzame en gezonde voedingskeuzes en het verminderen van voedselverspilling helpen om deze ervaring te versterken.

8 tips om je klantenbinding te vergroten

Heb je een nieuwe klant binnengehaald, dan is het doel natuurlijk een duurzame relatie op te bouwen. Wanneer je een goede klantenbinding hebt, is de kans groot dat de klant zich gehoord voelt en dat ze ook telkens bij je terugkomen. In deze blog geen wij je 8 tips om je klantenbinding te vergroten.

8 manieren om je medewerkers te behouden

Een van de beste manieren om je bedrijf te laten groeien is kerntalent te behouden. Maar hoe hou je je beste mensen aan boord? In dit artikel zetten we 8 manieren voor je op een rijtje.

Met goede catering optimaliseer je de klantbeleving

20/05/2023

8 tips om je klantenbinding te vergroten

23/02/2023

8 manieren om je medewerkers te behouden

24/08/2022

Over Ons

De rust voel je al als je het landgoed oprijdt. Op 5 minuten van Den Haag ligt in Rijswijk een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je de flextent van Te Werve Buiten. Je hebt hier een prachtig uitzicht over het meer. Organiseer je (klanten) event, teambuiling of training op het landgoed in het groen. Deze unieke laid-back-plek midden in de natuur zorgt voor een inspirerende bijeenkomst. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Inspirerend vergaderen op een landgoed

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers