zakelijk - Te Werve Buiten
 • Events

  Presenteren

  Borrel

  BBQ & Streetfood

 • Events

  Presenteren

  BBQ & Streetfood

  Borrel

 • Events

  Presenteren

  Borrel

  BBQ en Streetfood

   

Te Werve Buiten

Te Werve Buiten in Rijswijk is een oase van rust en midden in het groen aan het water. De flextent is exclusief af te huren en bijzonder geschikt voor een bedrijfs BBQ, teamdag met outdoor activiteiten of relatie event. De locatie is volledig ingericht met heaters, event verlichting, bar, garderobe en toiletten.

Case: Inspirerend personeelsevent op Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten

Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten, gelegen in het hart van Rijswijk, staan bekend om hun unieke charme en natuurlijke ligging, een ideale setting voor bijzondere evenementen. Dit werd bewezen tijdens een groots personeelsevent, georganiseerd door Marloes van den Boom van Boomming Business, in samenwerking met Jasper Barendse van Landgoed Te Werve.

7 tips voor het organiseren van een onvergetelijk personeelsfeest

Verhoog de moraal en versterk de relatie met je teamleden door het organiseren van een onvergetelijk personeelsfeest. In dit artikel geven we je zeven essentiële tips voor het plannen van een succesvol evenement. Met deze tips verzeker je jezelf van een onvergetelijk en plezierig evenement dat je team dichter bij elkaar brengt

Met goede catering optimaliseer je de klantbeleving

Het culinaire aspect van een evenement speelt een belangrijke rol bij het versterken van de algehele beleving. Wanneer je zorgvuldig nadenkt over het aanbod van eten en drinken tijdens je evenement, voelen je gasten zich niet alleen gevoed, maar ook meer betrokken en ondergedompeld in de sfeer van het evenement. Dit artikel laat je zien hoe een culinaire barbecue en streetfoodgerechten bijdragen aan een geweldige beleving. Maar ook hoe duurzame en gezonde voedingskeuzes en het verminderen van voedselverspilling helpen om deze ervaring te versterken.

Case: Inspirerend personeelsevent op Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten

15/01/2024

7 tips voor het organiseren van een onvergetelijk personeelsfeest

23/08/2023

Met goede catering optimaliseer je de klantbeleving

20/05/2023

Over Ons

De rust voel je al als je het landgoed oprijdt. Op 5 minuten van Den Haag ligt in Rijswijk een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je de flextent van Te Werve Buiten. Je hebt hier een prachtig uitzicht over het meer. Organiseer je (klanten) event, teambuiling of training op het landgoed in het groen. Deze unieke laid-back-plek midden in de natuur zorgt voor een inspirerende bijeenkomst. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Inspirerend vergaderen op een landgoed

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers