zakelijk - Event Company
 • Events

  Presenteren

  Borrel

  BBQ & Streetfood

 • Events

  Presenteren

  BBQ & Streetfood

  Borrel

 • Events

  Presenteren

  Borrel

  BBQ en Streetfood

   

Coronaproof vergaderen

Uniek vergaderen in de buitenlucht

Alle zoom- en teams-vergaderingen zijn niet meer weg te denken. Het is toch fijn en goed om elkaar af en toe in het echt te ontmoeten. Natuurlijk moet dat wel veilig. Dat kan bij ons in het landhuis met goede ventilatie en op 1,5 meter maar natuurlijk ook buiten!! Te Werve Buiten is winterproof gemaakt en is een inspirerende plek om elkaar weer te ontmoeten op een veilige manier.

Coronaproof vergaderen Te Werve Buiten

Veilig en verantwoord samenkomen kan in onze locatie!

Regelmatig krijgen wij  de vraag of je nog mag vergaderen en trainen op onze locatie. JA, het mag. Bij ons kan dat op een veilige manier. De ruimte is zo ingericht dat iedereen op 1,5 meter kan zitten.  Wij werken volgens protocollen en hebben allerlei voorzieningen om dit optimaal te organiseren voor jullie. Onze hoge flextent met goede ventilatie zorgt voor een veilige omgeving om jullie  zakelijke bijeenkomst te verzorgen. Lees meer over Coronaproof bijeenkomen.

4 x Coronaproof winter- en eindejaarsactiviteiten

Veel van je collega’s werken thuis waardoor de contacten nu anders zijn dan voorheen. Startten we begin van het jaar nog onze dag met een gezamenlijk kopje koffie bij het koffiezetapparaat, tegenwoordig doen we dit aan de keukentafel. Kijk jij er ook zo naar uit iedereen weer live te ontmoeten? Met ons winterconcept kun je weer een avond of middag samen genieten. En om het helemaal af te maken, tippen we je ook nog voor de 4 leukste coronaproof activiteiten die jullie samen kunnen doen.

6 tips voor meer focus tijdens je training

Investeren in uw medewerkers kent eigenlijk alleen maar voordelen: ze raken gemotiveerder, gaan efficiënter werken en worden breder inzetbaar. Maar hoe haalt u alles uit de training die u organiseert? Wij geven u 6 tips voor meer focus tijdens de training.

Coronaproof vergaderen Te Werve Buiten

26/10/2020

4 x Coronaproof winter- en eindejaarsactiviteiten

24/09/2020

6 tips voor meer focus tijdens je training

23/09/2020

Over Ons

De rust voel je al als je het landgoed oprijdt. Op 5 minuten van Den Haag ligt in Rijswijk een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je de flextent van Te Werve Buiten. Je hebt hier een prachtig uitzicht over het meer. Organiseer je (klanten) event, teambuiling of training op het landgoed in het groen. Deze unieke laid-back-plek midden in de natuur zorgt voor een inspirerende bijeenkomst. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Inspirerend vergaderen op een landgoed

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers