Iets te vieren - Te Werve Buiten
 • FEEST

  BORREL

  VERJAARDAG

  BBQ

 • FEEST

  BORREL

  VERJAARDAG

  BBQ

 • FEEST

  BORREL

  VERJAARDAG

  BBQ

Vier het leven, vier het samen!

Is het tijd voor feest met vrienden en familie? En heb je zin om dit te vieren zonder zorgen over hapjes, drankjes en locatie?

Kom dan naar Te Werve Buiten, een laid-back-plek middenin de natuur aan het water.  In de hippe flextent met groot terras kun je zorgeloos genieten.  Geef een toost op het terras en geniet van lekkere borrelbites.  Onze koks steken graag de houtskool BBQ aan of we gaan rond met heerlijke streetfood gerechten. Bij Te Werve Buiten waan je je in het buitenland en kom je los van de hectiek van de Randstad.

Wat zijn de mogelijkheden?

Twee verbouwde zeecontainers vormen het hart van Te Werve Buiten. De locatie is ingericht met een stoere bar en vintage meubilair en overdekt met een flextent. Aan alles is gedacht zoals event verlichting, garderobe, toiletten en heaters die de gasten droog en warm houden. De locatie is geopend van mei tot half oktober.

De locatie is eenvoudig te bereiken via A4, A12 en A13. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

De locatie leent zich goed voor:

Toosten en borrel van 40 tot 200 personen

BBQ en streetfood van 40 tot 200 personen

 

 

Achter elke fantastisch feest …staat een bevlogen team.

Tijdens deze bijzondere feestdag  moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden jullie graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat jullie feest onvergetelijk wordt, zodat jullie en de gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken!

Wat heeft
Landgoed te Werve
te bieden?

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken