Ons team - Te Werve Buiten
 • Unieke

  Locatie

  In

  Het groen

 • Unieke

  Locatie

  In

  Het groen

 • Unieke

  Locatie

  In

  Het groen

Over Ons

Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je de flextent van Te Werve Buiten en vanaf deze plek heb je een prachtig uitzicht over het landgoed en het meer. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt.

Achter elk GESLAAGD event …staat een bevlogen team.

Tijdens een bijzonder event moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden jullie graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat jullie event onvergetelijk wordt, zodat jullie en de gasten voor 100% kunnen genieten van de dag. Dat is het verschil dat wij maken!

Peter Schenk, Bedrijfsleider

Ik ben vanaf dag 1 (1997) onderdeel van Event Company. Ik ben begonnen als medewerker bediening van De Lindenhof in Delft (de eerste locatie van Event Company), na 2 jaar was ik bedrijfsleider van deze monumentale locatie. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot bedrijfsleider van Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten in Rijswijk. Wat ik leuk vind is vooral de grote events te begeleiden. Ik vind het een geweldige uitdaging om alles van tevoren te plannen en op de dag zelf iedereen in de watten te leggen met een mooie grote groep collega’s. Als de klant dan weggaat met een grote glimlach is het voor mij en mijn team een geslaagd event. En de dag erna terug kijken op wat eventueel nog beter kan. Ook vind ik het leuk dat ik vanaf dag 1 betrokken ben geweest met de ontwikkeling van Event Company. Ik heb eigenlijk wel op alle locaties gewerkt en ik heb daardoor veel kunnen leren hoe dingen makkelijker of beter kunnen. Ik ben getrouwd en vader van 2 prachtige dochters. Ze voetballen allebei en vind het dan ook geweldig om op woensdagavond training te geven op de club en op zaterdagochtend langs de lijn te staan bij de wedstrijden.

Operationele afdeling

Samen met ons keukenteam en schoonmaak vormt de operationele afdeling het hart van onze organisatie. Het is teamwork waar niemand zich te goed voelt om iets aan te pakken. Wij werken graag vanuit gelijkwaardigheid. Dat is echte teamspirit, zeker ook tussen afdelingen onderling.

Meer weten over
Te Werve Buiten?

Bevlogen medewerkers werken met passie

Monumentale erfgoedlocatie met karakter

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!