Presenteren - Te Werve Buiten
 • Presenteren

  Lunch

  Borrel

  BBQ

 • Presenteren

  Lunch

  Borrel

  Streetfood

 • Presenteren

  Lunch

  Borrel

  BBQ

Haal meer uit je presentatie en meeting op Te Werve Buiten

Wanneer je presenteert op deze prachtige, groene en inspirerende plek merk je dat de energie stroomt, waardoor je het maximale uit de bijeenkomst haalt. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat rust en intimiteit een positief effect hebben op de effectiviteit van een presentatie. En al helemaal in een bosrijke omgeving. Voeg daar onze heerlijke culinaire mogelijkheden aan toe en je weet waarom een  presentatie op Te Werve Buiten een goede keuze is.

De Locatie

Tussen de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk ligt dit verborgen pareltje. Ver weg van de alledaagse hectiek kun je hier in alle rust en tussen het groen terecht voor een verrassende presentatie. Deze inspirerende locatie ademt rust en ruimte en is een veilige plek in deze Corona tijd. De flextent met vintage inrichting is voorzien van alle techniek de je nodig hebt.

Achter elk succesvolle presentatie staat eenbevlogen team

Te Werve Buiten heeft een eigentijds vintage interieur en ligt in het groen. Daarnaast maken onze mensen het verschil. Wij zijn de regisseur van jullie bijeenkomst. En die dag moet natuurlijk vlekkeloos verlopen. Zonder zorgen en met maximale flexibiliteit van onze medewerkers. Dat leg je natuurlijk het liefst in handen van professionele, maar ook toegewijde personen. Wij bieden jullie die zekerheid. Zodat jullie je voor 100% kunnen focussen op de deelnemers. Dat is het verschil dat we maken.

Wat heeft
Te Werve Buiten
te bieden?

Interesse om bij ons
te komen werken?

Monumentale erfgoedlocatie met eigentijdse inrichting

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!