Locaties ZAKELIJK - Te Werve Buiten
 •  

  KASTEEL DE

  HOOGE VUURSCHE

  BAARN

 • LANDGOED

  TE WERVE

  RIJSWIJK

 • TE WERVE

  BUITEN

  RIJSWIJK

Event Company

Event Company positioneert zich als een verzameling van bijzondere (historische) locaties die worden geëxploiteerd als luxe locaties voor vergaderingen, presentaties, recepties, gelegenheidsdiners, bruiloften en personeelsfeesten.

Met de horeca-exploitaties van Landgoed Te Werve, Te Werve Buiten in Rijswijk en Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn maakt Event Company de natuurbeleving en instandhouding van haar Rijksmonumenten mogelijk. Rust, ruimte en groen zijn volop aanwezig. In combinatie met passie voor gastvrijheid maakt dit bijeenkomsten inspirerend en succesvol. Event Company geeft dit Cultureel Erfgoed met een rijke historie een nieuw leven. De eventlocaties zijn ècht duurzaam en 100% CO2 neutraal.

Landgoed Te Werve, Rijswijk

Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het terras heeft u uitzicht op de duiventoren. De locatie is geheel gerenoveerd en is geschikt voor bruiloften, vergaderingen, trainingen, diners en recepties.

Te Werve Buiten, Rijswijk

Midden tussen de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk ligt een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Uniek in de hectische Randstad. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. Een unieke laid-back-plek middenin de natuur aan het water. Deze Coronaproof event locatie is geschikt voor bedrijfsevents, outdoortraining, BBQ en bruiloften.

Kasteel De Hooge Vuursche, Baarn

Kasteel De Hooge Vuursche is de plek voor een spetterende bruiloft. Het kasteel is eigentijds ingericht en heeft verschillende stijlvolle ruimtes voor de huwelijksceremonie, borrel, diner en feest. Trouwen kan ook buiten met uitzicht op de fontein. Het feest is helemaal compleet met een overnachting in één van de 19 hotelkamers.

Het Koetshuis ligt op 50 meter van het kasteel en is speciaal ingericht voor vergaderingen en trainingen van 6 tot 40  personen. Het Koetshuis beschikt over een gezellig koffielounge met terras direct aan het bos en 6  luxe vergaderzalen met veel daglicht, audiovisuele hulpmiddelen en comfortabel meubilair.

Monumentale erfgoedlocatie met eigentijdse inrichting

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak