Te Werve Buiten, Nu het hele jaar geopend - Te Werve Buiten
 • HELE JAAR OPEN

  HERFST &

  WINTER EVENTS

   

 • HELE JAAR OPEN

  HERFST &

  WINTER EVENTS

   

 • HELE JAAR OPEN

  HERFST &

  WINTER EVENTS

   

Ontdek de magie van Te Werve Buiten Nu het hele jaar geopend!

Elk seizoen heeft zijn eigen charme. Met trots kondigen we dan ook  aan dat onze prachtige buitenlocatie nu volledig weersbestendig is. Naast de bestaande heaters hebben wij recent afsluitbare doorzichtige wanden toegevoegd. Je kunt nu het hele jaar door genieten van Te Werve Buiten en van het adembenemende uitzicht over het water en ons landgoed.

Winterse bedrijfsborrels en diners

Vier het seizoen in stijl met onze speciaal samengestelde winterse bedrijfsborrels en diners. Onze locatie transformeert in een winterwonderland, compleet met schapenvachtjes, knusse vuurkorven buiten en sfeervolle kerstdecoraties tijdens de feestdagen.

Winteractiviteiten

Je kan je winterborrel natuurlijk ook beginnen met leuke activiteiten. Breng je team samen met unieke winterspellen zoals ijspegel vangen, nagelschlag, wintersjoelen. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook perfect voor teambuilding tijdens je eindejaarsfeest.

Catering in winterthema

Begin je evenement met een warm welkom van glühwein of chocomel, gevolgd door heerlijke gerechten die perfect passen bij het koude seizoen. Onze winterse catering zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

 

 

Herfstpracht bij Te Werve Buiten

Natuurlijk ook erg leuk om in de herfst te boeken. Geniet van de warme herfstkleuren en de rustgevende natuur op ons landgoed. Te Werve Buiten in de herfst biedt een spectaculair uitzicht op de veranderende natuur, wat zorgt voor een prachtige achtergrond voor elke zakelijke bijeenkomst of event.

Het hele jaar door perfect

Te Werve Buiten is nu ideaal voor elk type evenement, ongeacht het weer. Plan je volgende zakelijke bijeenkomst, teambuildingactiviteit of bedrijfsfeest bij ons en ervaar de unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en comfortabele faciliteiten.

Wil je meer weten of direct een evenement plannen?  Neem contact op 070-39 09711 of info@tewervebuiten.nl . Laat Te Werve Buiten de achtergrond zijn voor jullie volgende onvergetelijke evenement!

Monumentale erfgoedlocatie met eigentijdse inrichting

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak