Trouwen - Te Werve Buiten
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Trouwplannen of iets te vieren? 

Wil je de locatie komen bekijken? Bel voor een afspraak : 070 -39 09 711

Trouwen in Festivalstijl

Het feest begint al als je het landgoed oprijdt. Op 5 minuten van Den Haag ligt in Rijswijk een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen.

Deze hippe locatie is de plek voor jullie huwelijk in festivalsfeer. Bij de stoere flextent  met uitzicht  over het water geven jullie elkaar het JA woord. Toost vervolgens op jullie geluk op het zonnige terras. Daarna maak je het feest compleet met een hippe borrel met bijvoorbeeld een Gin-tonic barretje en een stoere BBQ met culinaire gerechten. Een buiten bruiloft of toch naar binnen in de tent, het kan allemaal.

LOCATIE BEKIJKEN?
BEL VOOR EEN AFSPRAAK
070-39 09 711

Trouwlocatie met ruime buiten en binnen mogelijkheden

Twee verbouwde zeecontainers vormen het hart van Te Werve Buiten. De locatie is ingericht met een stoere bar en vintage meubilair en overdekt met een flextent. Aan alles is gedacht zoals event verlichting, garderobe, toiletten en heaters die de gasten droog en warm houden. De locatie is inmiddels weersbestendig en is het hele jaar geopend tot 23.00 uur. Te Werve Buiten is makkelijk te bereiken via de A4, A12 en A13. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

De locatie leent zich bij uitstek voor:

Huwelijksceremonie binnen en buiten van 40 tot 200 personen

Toosten en borrel van 40 tot 200 personen

BBQ van 40 tot 200 personen

Achter elk
spetterende bruiloft
staat een
bevlogen team

Tijdens één van de mooiste dagen van je leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden jullie graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat jullie feest onvergetelijk wordt, zodat jullie en de gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken.

Wat heeft
Te Werve Buiten
te bieden?

Ervaar de werkwijze van Te Werve Buiten

Natuurlijk wil je dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt. Een goede voorbereiding is daarbij essentieel. Dat geldt uiteraard ook voor ons. Hieronder hebben we enkele aspecten van onze werkwijze toegelicht. Je zult zien dat we alles tot in de puntjes verzorgen.

 • Locatiebezichtiging, optie en offerte
 • Detailbespreking
 • Annuleringsregeling
 • Uniforme Voorwaarden Horeca

PARTNERS Met wie we graag samenwerken

Onderstaande partners komen regelmatig op één of meerdere van onze locaties. Ze weten inmiddels hoe wij werken en hoe wij er samen voor jullie een geslaagde bruiloft van kunnen maken.

Interesse om bij ons
te komen werken?

Buiten en binnen trouwen mogelijk

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers