Case: Inspirerend personeelsevent op Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten - Te Werve Buiten
 • EVENT

  FEEST

  JUBILEUM

  RELATIEDAG

 • EVENT

  FEEST

  JUBILEUM

  RELATIEDAG

 • EVENT

  FEEST

  JUBILEUM

  RELATIEDAG

Case: Een inspirerend personeelsevent op Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten

Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten, gelegen in het hart van Rijswijk, staan bekend om hun unieke charme en natuurlijke ligging, een ideale setting voor bijzondere evenementen. Dit werd bewezen tijdens een groots personeelsevent, georganiseerd door Marloes van den Boom van Boomming Business, in samenwerking met Jasper Barendse van Landgoed Te Werve.

Een Event met twee gezichten
Het evenement onderscheidde zich door een uniek ‘2-in-1’ concept, waarbij de dag begon in de ontspannen sfeer van Te Werve Buiten en eindigde met een bruisend feest in het statige landhuis. Deze variatie bood de perfecte mix van rust en feestelijkheid, passend bij de behoefte van het personeel om na een lange periode van sociale afstand weer samen te komen.

Van barbecue tot dansvloer
Het evenement begon met een gezellige barbecue en buitenactiviteiten, gevolgd door een informele borrel bij Te Werve Buiten. De dag werd afgesloten met een knalfeest in het elegante landhuis. Deze overgang creëerde niet alleen een dynamische ervaring, maar benutte ook de veelzijdigheid van Landgoed Te Werve optimaal.

Een slimme overgang
Marloes benadrukte het belang van ‘beweging’ in het programma. De verplaatsing van Te Werve Buiten naar het landhuis, gemarkeerd met vuurfakkels, voegde een element van verrassing en verwondering toe. Dit zorgde voor nieuwe energie en een naadloze overgang naar het avondfeest.

 

 

De kracht van persoonlijke aandacht
Zowel Marloes als Jasper merken een trend op in de evenementenbranche: de verschuiving naar meer persoonlijke, kleinschalige events. Bij Landgoed Te Werve ligt de focus op het creëren van een unieke beleving, waarbij elk detail telt en elke gast zich speciaal voelt.

Een locatie die inspireert
Landgoed Te Werve, met zijn historische sfeer en natuurlijke ligging, biedt meer dan alleen een locatie; het biedt een ervaring. Of het nu gaat om een personeelsfeest of een intiemer relatie-event, het landgoed biedt de perfecte achtergrond voor elk type bijeenkomst

Dit event op Landgoed Te Werve is een uitstekend voorbeeld van hoe een locatie kan bijdragen aan het succes van een evenement, door een sfeer te creëren die zowel inspirerend als gedenkwaardig is. Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je volgende evenement op deze prachtige locatie(s)? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen jasper@eventcompany.nl

 

Monumentale erfgoedlocatie met eigentijdse inrichting

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak