Met goede catering optimaliseer je de klantbeleving - Te Werve Buiten
 • Team diner

  BBQ

  Outdoor

 • Team diner

  BBQ

  Outdoor

 • Team diner

  BBQ

  Outdoor

   

Met goede catering optimaliseer je de klantbeleving van je event

Eten en drinken: het kan de beleving van jouw evenement aanzienlijk versterken. Door zorgvuldig na te denken over het culinaire aanbod tijdens jouw evenement, voelen jouw gasten zich niet alleen gevoed, maar ook betrokken en ondergedompeld in de sfeer van het evenement. In dit artikel laten we je zien hoe een culinaire barbecue en streetfoodgerechten bijdragen aan een geweldige beleving. Maar ook hoe duurzame en gezonde voedingskeuzes en het tegengaan van voedselverspilling helpen om deze beleving te versterken.

Culinaire barbecue
Een culinaire barbecue is een fantastische aanvulling op een evenement, vooral als het buiten plaatsvindt. Door te kiezen voor hoogwaardige ingrediënten en deskundige bereiding, creëer je met een barbecue een informele en toch verfijnde sfeer. Voor onze barbecues werken wij uitsluitend met ambachtelijk bereide producten. Vers en zelfgemaakt. Daarbij gebruiken wij houten houtskool om die pure barbecue smaak te krijgen.

Live cooking
Live cooking is een geweldige manier om je gasten bij het evenement te betrekken en ze het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van deze culinaire ervaring. Onze koks bereiden ter plekke alles vers en barbecueën buiten voor het oog van de gasten. Live koken draagt bij aan de sfeer van het evenement en creëert een gevoel van saamhorigheid. Zo kunnen gasten niet alleen genieten van het eten, maar ook van het proces en de creativiteit erachter.

Steetfood
Wil je niet uitgebreid dineren, maar ook niet dat de gasten met honger naar huis gaan? Dan zijn streetfoodgerechten ideaal! Streetfoodgerechten zijn geen borrelhapjes, maar kleine gerechten die je tijdens de borrel serveert. Deze gerechten zijn informeel en passen perfect bij een luchtige sfeer. Tegelijkertijd zijn ze ook verfijnd en smaakvol. Door te spelen met smaken en texturen zijn streetfoodgerechten een uitstekende manier om je gasten te verrassen en te prikkelen. Hou hierbij wel rekening met dieetwensen en allergieën, en zorg voor voldoende vegetarische en veganistische opties.

Duurzame en gezonde gerechten
Duurzaamheid en gezondheid spelen een steeds belangrijkere rol in het culinaire aanbod van je evenement. Door te kiezen voor duurzame en lokale ingrediënten verkleinen we de ecologische voetafdruk. Ons eigen keukenteam kookt met verse ingrediënten en vindt het een feest om met seizoensproducten te werken. Vaak komen de kruiden uit de tuinen van het landgoed. We koken puur met zoveel mogelijk lokale producten. Het liefst low en slow, en dat proef je.

Ga verspilling van eten tegen
Ten slotte is het belangrijk om verspilling van eten tegen te gaan. Door bewust in te kopen beperken we de milieubelasting. Ook adviseren wij onze klanten om hun gasten zich vooraf aan te laten melden. Dit geeft ons de mogelijkheid om rekening te houden met een bepaalde no-show. Door afval te verminderen, draagt ook jouw evenement bij aan een duurzamere toekomst.

Meer weten?
Al met al kan goed eten en drinken tijdens een evenement de beleving aanzienlijk versterken. Een uitgebreid culinair aanbod draagt bij aan de sfeer van je evenement en de ervaring van je gasten. Benieuwd naar onze culinaire barbecues en streetfoodgerechten? Neem contact met ons en wij laten je zien welke heerlijke gerechten wij voor je kunnen bereiden!

Monumentale erfgoedlocatie met eigentijdse inrichting

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak