Teambuilding met dieren - Te Werve Buiten
 • Team diner

  BBQ

  Outdoor

 • Team diner

  BBQ

  Outdoor

 • Team diner

  BBQ

  Outdoor

   

Teambuilding workshops met dieren geven plezier, inzicht in jezelf en maken je team hechter

Dieren zeggen meer dan je denkt! Bekijk je zelf door de ogen van het dier en zie hoe de energie in je team werkt en hoe je dit kunt optimaliseren. Natuurlijk met veel plezier en in het groen op Landgoed Te Werve of  Kasteel De Hooge Vuursche. Hoe leuk is het om de dag verder af te sluiten met een BBQ, bijvoorbeeld op Te Werve Buiten.

Rebird Training met roofvogels

Ben jij je bewust van jouw uitstraling en energie? En is wat je zegt en doet wel gelijk aan wat je uitstraalt? Met het team van Rebird ga je aan de slag met deze vragen. Je krijgt met behulp van de roofvogels en de trainer steeds meer inzicht in jouw energie en die van het team en wat de mogelijkheden zijn voor ontwikkeling, zonder zweverig te zijn.

Teambuilding Schapendrijven

Schapendrijven is origineel, ontspannen en humoristisch in de buitenlucht! Deze unieke workshop op onze mooie buitenlocatie is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Samenwerken, communicatie en echte teambuilding in een verrassend concept. Hoe verloopt de communicatie? Wat zijn de verschillende rollen binnen het team? Hoe haal je het beste uit jezelf en je collega’s? Hoe ga je om met stress? Spelenderwijs komen alle vraagstukken aan bod. Met deze activiteit werk je op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen je team of afdeling. Samen met het team van Schaapfulness ga je aan de slag op het prachtige landgoed.

Spiegelen met paarden

Spiegelen met paarden voor bedrijven: kijk naar jezelf door de ogen van het paard. Wat vertelt het paard over onze communicatie en gedrag? En wat betekent dit voor onze positie binnen het team of bedrijf? Het paard reflecteert perfect het menselijk gedrag en kan op deze manier confronterend en direct behulpzaam zijn bij zelfonderzoek. Paardencoaching zorgt ervoor dat mensen op een essentieel niveau met zichzelf en met elkaar in gesprek komen. Meer informatie.

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

De lunch is een feesttje!