Inspirerende teambuilding uitjes - Te Werve Buiten
 • Team diner

  BBQ

  Outdoor

 • Team diner

  BBQ

  Outdoor

 • Team diner

  BBQ

  Outdoor

   

Teambuilding met reflectie

Intensief en met plezier aan de slag in een clinic teambuilding met reflectie. De verrassende en uitdagende teamopdrachten lijken eenvoudig en zijn het ook, totdat het team er aan begint. Dan blijkt dat goed samenwerken noodzakelijk is. Over de ervaringen raakt de groep als vanzelf in gesprek. Een teamtrainer begeleidt kundig en stuurt in de keuze van de volgende opdracht.  Meer informatie

Do’s and Drones

De werkvorm met drones op onze locatie heeft zich inmiddels bewezen. Drones lenen zich bij uitstek voor teambuilding en voor trainingen waar communicatie, besluitvorming en leidinggeven centraal staan. Bij dit programma ga je in kleinere groepen aan de slag. Uitgangspunt is dat iedereen in dienst is bij een organisatie; “Do’s & Drones”. Meer informatie.

Spiegelen met paarden

Spiegelen met paarden voor bedrijven: kijk naar jezelf door de ogen van het paard. Wat vertelt het paard over onze communicatie en gedrag? En wat betekent dit voor onze positie binnen het team of bedrijf? Het paard reflecteert perfect het menselijk gedrag en kan op deze manier confronterend en direct behulpzaam zijn bij zelfonderzoek. Paardencoaching zorgt ervoor dat mensen op een essentieel niveau met zichzelf en met elkaar in gesprek komen. Meer informatie.

Teambuilding Schapendrijven

Schapendrijven is origineel, ontspannen en humoristisch! Deze unieke workshop op onze mooie buitenlocatie is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Samenwerken, communicatie en echte teambuilding in een verrassend concept. Hoe verloopt de communicatie? Wat zijn de verschillende rollen binnen het team? Hoe haal je het beste uit jezelf en je collega’s? Spelenderwijs komen alle vraagstukken aan bod. Met deze activiteit werk je op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen je team of afdeling. Meer informatie.

Workshop schermen

Eén voor allen en allen voor één! Schermen, ook wel zwaardvechten genoemd, is een bijzondere ervaring. Leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als trainingsinstrument. Wat is jouw manier van duelleren? Ben je aanvallend of juist verdedigend ingesteld? Ontdek je onverwachte kwaliteiten in deze leuke workshop schermen. Meer informatie.

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

De lunch is een feesttje!