Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Unieke pop-up event locatie in de Randstad
  • Flex-tent compleet ingericht met heaters en AV
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Geheel exclusief voor uw event
  Vraag informatie aan

Te Werve Buiten

Midden tussen de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk ligt een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen.

Sfeervol eten of borrelen middenin de natuur
Het pop-up restaurant Te Werve Buiten is een bijzondere plek waar smaak, sfeer én beleving samenkomen. Op een unieke locatie aan het water kun je dit jaar voor het eerst samen met vrienden, collega’s of relaties genieten van heerlijke gerechten of een gezellige borrel op het terras. Van donderdag tot en met zondagmiddag zal de flextent van Te Werve Buiten in Rijswijk worden omgetoverd tot een sfeervol pop-up restaurant. Reserveren bovenaan de pagina.

Te Werve Buiten is een unieke buitenlocatie in de hectische Randstad. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve in Rijswijk is een buitenlocatie gecreëerd. Een laid-back midden in de natuur.
Te Werve Buiten is geschikt voor informele borrels, presentaties, events, workshops, lunches en diners met wereldse streetfood-gerechten zoals BBQ.

Locatie:
Het overdekte gedeelte met flextent en heaters is 250 m2 en het zonnige terras aan het water is 200 m2. De locatie is geschikt voor events van 50-500 personen, maar ook makkelijk uit te bouwen tot nog grotere aantallen. De locatie is geopend van mei tot 17 oktober, tot 23.00 uur.

Concepten
Er zijn vele mogelijkheden voor uw event. Het Landgoed leent zich bij uitstek voor een combinatie met outdoor activiteiten. Een plenaire kick-off bijeenkomst combineren met bijvoorbeeld schapendrijven, een workshop schermen of gewoon lekker afsluiten met een borrel en BBQ met uitzicht over het water.

Food:
Wij serveren een lekkere informele lunch met bijvoorbeeld oerbrood, pulled pork en coleslaw. Baskische tapas en gegrilde groenten tijdens de borrel of een stoer diner waarbij streetfood live wordt bereid.

Wij steken graag de Kamado Joe (Keramische smoker) voor u aan om low en slow heerlijke streetfood gerechten te bereiden. Denk daarbij aan een Black Angus runderburger of een hotdog Iberico met zuurkool en gebakken uitjes.

Voor bij de borrel hebben we heerlijke fingerfood gerechtjes zoals oa. Flammkuchen met Schwarzwalder en rode uit, een gambaspiesjes met krokante kokos of Tempura van groenten en yoghurt-limoendip.

Informatie:
Hiernaast kunt u de brochure downloaden met mogelijkheden. Natuurlijk maken wij graag een voorstel op maat voor u.

Tips Event in Festival Sfeer

Wij hebben zelf een Event georganiseerd voor onze eventplanners en -bureau's.  Lees hier de tips.

Event in Festivalsfeer

Pop-up Restaurant Te Werve Buiten

1731

Nieuw in Rijswijk: Geweldige plek aan het water voor borrel, diner en picknick!

Reserveren en info

Coronaproof Teambuiling

In samenwerking met Team4teams hebben wij een goed programma samengesteld voor Coronaproof teambuiling. Bekijk de film hieronder.

Meer informatie

Direct Contact

Heeft u een vraag of wilt u iemand van de salesafdeling spreken. Bel 070-4152185 of stel u vraag hieronder.

Stel uw vraag

Foto's Te Werve Buiten

1254

Bekijk de foto's van Te Werve Buiten

Foto's

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief