Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Het Salesteam

Het Salesteam

De salesafdeling van Event Company bestaat uit een enthousiast team van ervaren en gedreven medewerkers. Zij werken voor alle vier locaties en helpen graag mee om uw bruiloft of evenement tot een groot succes te maken.

 • Wie is wie?

  Het kan zijn dat u inmiddels veel telefonisch contact heeft gehad maar nog niet persoonlijk kennis heeft gemaakt met uw contactpersoon. Omdat het altijd prettig is om een beeld te hebben van degene met wie u spreekt, hebben wij een mooie foto gemaakt van iedereen in ons team.

  Lees meer
 • Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar via het nummer (070) 4152 185. Of stuur een mail naar info@eventcompany.nl.

 • De voorbereiding van uw bruiloften of feest

  Wilt u uw trouwdag of evenement op één van onze locaties vieren? Dan maken we graag een  afspraak voor een persoonlijk gesprek en rondleiding. Hierna kunnen we een optie plaatsen en maken we een vervolgafspraak voor het samenstellen van een offerte.

 • De voorbereiding van uw vergaderingen

  Wilt u een zakelijke bijeenkomst bij ons organiseren? Dan kunt u ons bellen of mailen. We controleren vrijblijvend de beschikbaarheid en maken een offerte voor u. Uiteraard geven wij graag een rondleiding in één of meerdere van onze evenementenlocaties.

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug

Trouwplannen of iets te vieren? Bel voor een locatiebezichtiging

Trouwen? Of iets te vieren. Wij laten je graag de locatie zien. Bel 070-41 52 185 voor een persoonlijke afspraak.