Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Jasper Barendse

Jasper Barendse

Of het nu gaat om jullie bruiloft, meeting, personeelsfeest of het relatie-event; Het eindresultaat dat jullie voor ogen hebben staat voorop. Ik denk graag mee en help keuzes maken voor het programma, eten & drinken, techniek etc.

Maak kennis met Jasper Barendse

Na verschillende functies in de hospitality in binnen en buitenland ben ik vanaf mei 2005 werkzaam bij Event Company. Naast de prachtige locaties die zijn omgeven door rijke historie kan ik vertrouwen op een topteam van collega’s die een grote bijdrage leveren aan jullie dag. En daar mag ik elke dag mee werken!

In de huidige functie als Sales Manager stuur ik de Sales Afdeling aan. Vanuit Rijswijk helpen wij jullie graag in De Lindenhof en Landgoed Te Werve. Tevens ondersteunen wij onze Sales collega’s in Kasteel De Hooge Vuursche.

Mijn interesse gaat uit naar alles wat met eten en drinken te maken heeft. Op mijn verre reizen bestaat de helft van de fun uit het ervaren van plaatselijk gewoontes op “Food” gebied. Om in evenwicht te blijven moet er uiteraard gesport worden. Van een bezoek aan de sportschool, mountainbiken in de Ardennen tot zeekajakken in Halong bay, Vietnam. Gelukkig kan er daarna weer gegeten worden.                   
Graag eens van gedachten wisselen op één van onze locaties? Bel voor een afspraak: 070 3198404.

Locatie bekijken? Kom zondag 14 april naar onze opendag

1675

Trouwen of iets te vieren? Kom zondag 14 april (11.00-16.00 uur) naar onze opendag. Liever eerder of een persoonlijke afspraak, bel dan: 070-41 52 185.

Opendag zondag 14 april