Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Bruidstaart

Bruidstaart

Een bruidstaart moet heel lekker zijn en natuurlijk ook bij u passen. Er zijn zoveel mogelijkheden. Hieronder treft u de leveranciers waar wij graag mee werken.

 • GunillasCakePlace

  GunillasCakePlace

  GunillasCakePlace staat voor hoogstaande kwaliteit in decoratie en smaak. Elke bruidstaart is uniek en wordt op maat gemaakt, net zoals elke bruiloft uniek is. Gunilla is gediplomeerd patissier, heeft een PME-professional diploma in cake decorating en heeft masterclasses gevolgd bij meester patissier Robert van Beckhoven, bekend als jurylid van Heel Holland Bakt. Momenteel volgt zij een opleiding bij patissier Jeroen Goossens van Dutch Pastry, die al jaren tot de wereldtop behoort en de eer had de bruiloftstaart van koning Willem-Alexander en koningin Maxima te mogen maken.

   

  Gunillas Cake Place

 • Cakeaffair

  Cakeaffair

  Cakeaffair wordt geleid door Joyce Medus. Ze maakten al met veel succes taarten voor Xander, Do, Tanja Jess, Yoely Collins (dochter van Phill Collins).

   

  Cakeaffair

U bent van harte welkom bij Te Werve Buiten!

Bel: 070-41 52 185

Meer informatie

Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

1675

Ben jij net ten huwelijk gevraagd? Meld je aan voor de opendag op zondag 27 september. We laten jullie graag de locatie zien en bespreken de mogelijkheden.

Lees meer over Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september