zakelijk - Te Werve Buiten
 • Events

  Presenteren

  Borrel

  BBQ & Streetfood

 • Events

  Presenteren

  BBQ & Streetfood

  Borrel

 • Events

  Presenteren

  Borrel

  BBQ en Streetfood

   

Teambuilding met dieren

In deze tijden van thuiswerken is het belangrijk om het onderlinge vertrouwen en communicatie van je team te stimuleren en versterken. Teambuilding dé manier om dit te bereiken. En waar kan dit beter dan op onze veilige buitenlocatie? Wij hebben de leukste teambuilding activiteiten verzameld. En natuurlijk kan je al deze uitjes op onze locatie organiseren.

6 tips voor gezondere en gelukkigere werknemers

Je gezond voelen heeft niet alleen met je fysieke, maar net zo goed met je mentale gesteldheid te maken. In deze blog geven wij je tips waardoor jij je lekker fit blijft voelen en zowel mentaal als fysiek gezond blijft.

6 tips voor meer focus tijdens je training

Investeren in uw medewerkers kent eigenlijk alleen maar voordelen: ze raken gemotiveerder, gaan efficiënter werken en worden breder inzetbaar. Maar hoe haalt u alles uit de training die u organiseert? Wij geven u 6 tips voor meer focus tijdens de training.

Teambuilding met dieren

16/06/2022

6 tips voor gezondere en gelukkigere werknemers

31/03/2022

6 tips voor meer focus tijdens je training

23/09/2021

Over Ons

De rust voel je al als je het landgoed oprijdt. Op 5 minuten van Den Haag ligt in Rijswijk een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je de flextent van Te Werve Buiten. Je hebt hier een prachtig uitzicht over het meer. Organiseer je (klanten) event, teambuiling of training op het landgoed in het groen. Deze unieke laid-back-plek midden in de natuur zorgt voor een inspirerende bijeenkomst. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Inspirerend vergaderen op een landgoed

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers