Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Unieke locatie centraal gelegen in Nederland
  • Eigentijds ingericht
  • Culinair hoog niveau
  Vraag informatie aan

Exclusive Networks, Laurens Schäffer

Afgelopen november organiseerde Exclusive Networks een seminar over cybersecurity bij ons op Kasteel Hooge Vuursche. Hoe hebben zij de aanloop naar de dag en de dag zelf ervaren? Wij vroegen het aan Laurens Schäffer, Marketing Manager van Exclusive Networks.

Hoi Laurens, zou jij je aan ons kunnen voorstellen?
Natuurlijk, graag zelfs! Mijn naam is Laurens Schäffer, Marketing Manager bij IT-distributeur Exclusive Networks. Bij Exclusive Networks zorgen wij voor de go-to-market en groei van innovatieve cybersecurity-, netwerken- en infrastructuur technologiefabrikanten.

In november organiseerden jullie een evenement over cybersecurity. Kun je ons wat meer over deze dag vertellen?
Veelvoorkomende vormen van cybercriminaliteit zijn: ransomware, DDoS attacks, botnets, malware, spam, phishing, social engineering, malvertising, drive-by-downloads, remote administration tools en exploit kits. Organisaties kunnen door deze vormen van cybercrime enorme schade oplopen.

Tijdens dit evenement wilden wij onze resellerpartners kennis laten maken met onze innovatieve cybersecurityoplossingen. Zodat zij aan de hand van deze oplossingen de voor hun meest effectieve cybersecuritystrategie kunnen toepassen. Een impressie van de dag vind je op www.carmsecurity.nl.

Waarom hebben jullie eigenlijk voor onze locatie, De Hooge Vuursche, gekozen?
Hooge Vuursche is natuurlijk een prachtige locatie. De uitstraling van het kasteel is eigentijds en sfeervol. Het personeel is gastvrij en professioneel in het voortraject en op de dag zelf. En ook niet onbelangrijk, de locatie ligt centraal en is goed bereikbaar.

Klantenbinding is een vaak een reden om een evenement te organiseren. Wat was jullie grootste doel met het organiseren van dit seminar?
Door onze visie te delen, adviseren wij huidige en nieuwe partners over hoe zij een effectieve cybersecuritystrategie kunnen bouwen. Daarnaast kunnen wij onze fabrikanten in één dag in contact brengen met ons netwerk van ICT-dienstverleners.

Wat meer hebben jullie eraan gedaan om een unieke ‘touch’ aan de dag  te geven?
Gebaseerd op het televisieprogramma “Dragons Den” hebben wij onze fabrikanten gevraagd om in een elevator pitch van 2 minuten (zonder powerpoint) uit te leggen waarom zij dé fabrikant zijn om mee samen te werken.

Ons publiek kroop in de rol van investeerder en mocht allen 1.000.000 (virtuele euro’s) verdelen over de fabrikanten waarin zij de meeste potentie zagen.

Met behulp van de applicatie die wij hiervoor gebruikten, konden wij direct zien waar de interesse van het publiek lag. Ons salesteam heeft deze input gebruikt in de opvolging van het seminar.

Één van de andere onderdelen van het programma was een speeddating sessie. Hoe kwamen jullie op het idee van speeddating?  En sloeg het aan?
De oplossingen uit ons portfolio zijn erg specifiek. In de elevator pitches werd al een korte introductie gegeven van onze fabrikanten. In de speeddating sessies konden onze resellerpartners 1-op-1 kwalificeren of een toekomstige samenwerking met onze fabrikanten interessant kan zijn. Dit blijkt een erg efficiënte manier te zijn om partners en fabrikanten aan elkaar te koppelen.

Het draaide natuurlijk allemaal om jullie klanten. Hoe hebben zij de dag beleefd?
Van de bezoekers kregen wij erg enthousiaste reacties. Door o.a. de elevator pitches en het investeren in de speeddates was het een interactieve dag. Ook waren de klanten lovend over de locatie en kregen we veel complimenten over de locatie en de verzorging. Mede dankzij het team van de Hooge Vuursche hebben wij de verwachtingen waar weten te maken.

Bel mij

Heeft u een vraag? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op. U kunt ook zelf bellen met: 070-41 52 185.

Contact